Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Schuifslurf

De schuifslurf is een verticale luchtslurf welke middels een rail aan de horizontale luchtslurf hangt

 

Doordat de slurf aan een rail hangt is het gemakkelijk om deze in verschillende posities te brengen. Hierdoor hoeft men niet de slurf handmatig op te hangen aan de bovenste kisten. Dit bespaart veel ongemak. Tevens is het handig als men bijvoorbeeld kleinere partijen heeft om te bewaren.

De topafdichting tegen de onderkant van de moederslurf is gewaarborgd door een speciaal railblok welke in de schuifslurf is geseald.

De schuifslurf wordt in positie gebracht door vanaf de grond aan een touw te trekken welke is bevestigd aan de schuifslurf zelf.
Nadat de slurf in positie is gebracht dient eerst de horizontale luchtslurf op druk te worden gebracht en vervolgens de verticale schuifslurf.

 

De bediening van de kranen kan handmatig maar met de nieuwste ontwikkeling kan dit ook via elektronische kranen, type EK.

Deze kranen zijn in eigen huis ontwikkeld en krijgen hun aansturing van een digitale regelkast welke weer in verbinding staat met het draadloze netwerk. Men kan dan de regelkast aansturen vanaf de mobiele telefoon of tablet. Het geheel wordt dan automatisch op druk gebracht.

Deze nieuwe methode is tijdsbesparend, men kan bijvoorbeeld vanaf de heftruck het hele proces in werking zetten.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.